150x120_D4Y Design for yoga

Mala Peace Apatit

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2061036
Typ:
Mala Peace apatit
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Blå apatit 6 mm med hänge peace

108 stenar för meditation eller endast som ett underbart halsband. Ett peacehänge  i metall. Tänk på att metall ändrar färg/struktur av naturligt åldrande.

Apatit
Meditationssten. 
Självkontroll, balans, självuttryckande, kreativitet och manifestering.

Chakra: Halschakra
Egenskap: Självkontroll, balans, självuttryckande, kreativitet.

Blå apatit hjälper dig som vill kontrollera ditt matintag och att behärska hungern i en viktkamp. 

Blå apatit stärker manifesteringar och hjälper dig på vägen mot att nå ditt resultat. Den ger klarhet i sinnet och förstärker förmågan till självuttryckande på alla nivåer. Det är en fantastisk sten för konstnärer och författare och andra kreativa yrken.

Fysiskt så lär apatit vara mycket helande på kroppens meridianer, organ och endokrina körtlar.

108 pärlor i ett mala
Nummer 108 är betydelsefullt av så många skäl. De 108 pärlor som en traditionell mala består av representerar universum (1), ingenting (0) och allt (8 eller oändlighet). Många väljer att recitera sitt mantra i sanskrit under mediation och inom Saksrit-alfabetet finns det 54 bokstäver där varje bokstav har en feminin och en maskulin version, vilket totalt blir 108. Vissa tror även att det finns 108 etapper på den mänskliga själens resa, att det finns 108 energilinjer som går till hjärtat och sanningen är att betydelsen av 108 pärlor på din mala är öppen för tolkning. 

Använd mala för meditation
Repetera ditt mantra högt eller tyst för varje pärla. Ett mantra fungerar oavsett om Du vet vad det betyder eller inte. Mantras är ett vetenskapligt språk som är relaterat till ditt innersta. När du upprepar samma mantra reagerar Hypothalamus, som reglerar hormoner i kroppen. Mantrat integrerar/förenar olika delar av hjärnan till en harmonisk helhet. Du kan också räkna ifrån 1 till 108.

Ta ordentligt hand om din mala då det är ett omsorgsfull skapat hantverk