D4Y_original

Mala RED Gypsy feather

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1753140
Typ:
Mala RED Gypsy
Antal:
Slutsåld
Mala 6 mm frostad Indisk agat och afrikansk turkos 6 mm och mellandelar med Rudraksha och metall med turkos silkestofs och en fjäder.

AGAT
Agat är en grundande sten som stärker vår självrespekt och självkänsla. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja.

Rudraksha 
är frön från trädet Rudraksha som växer i Himalaya. De sägs hjälpa mot stress och öka koncentrationsförmågan. Och enligt ayurvediska skrifter har fröna positiva effekter på hjärta och nerver. Den låga vikten gör att pärlorna är lätta att bära. Och de har använts till radband av buddhister, hinduer och sikher i tusentals år. I Indien är användningen av Rudraksha mycket utbredd inom traditionell folkmedicin och vid meditation.

Afrikansk turkos
Denna sten går även under smeknamnet "evolutionsstenen". Den verkar för att öppna upp sin bärare till sitt ämnade livssyfte. Den används för att stärka självförtroendet, självtilliten och utstrålning samt självrespekten. Stenen hjälper också till att öppna upp för nya idéer, upptäcka nya möjligheter och prova nya vägar. En utmärkt sten för alla som önskar uttrycka sig kreativt, artistiskt och personligt.