D4Y_original_hemsida

DAM Vantar GRÅ med bubbel gum etikett

Pris:
379 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1833980
Typ:
DAM Vantar GRÅ med bubbel gum etikett strl Small
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Klifria, fuktreglerande och elastiska
Underbart sköna sockar. Perfekt till dig själv eller som present. Helt naturliga för varma sommardagar och kyliga nätter.
 
  • Högkvalitetsull!
  • Hållbar och (h)ärlig!
  • Absorberande och uppfriskande!

SOXS består av 60% ull och 40% polyamid.

TVÄTTRÅD
Det bästa sättet att tvätta SOXS är för hand. Det enklaste är i en maskin på ulltvättprogrammet med ulltvättmedel. Det är viktigt att temperaturen är högst 30 º och högst 600 varv per minut. Tips: lägg dem inte i torktumlaren!

Naturen har en lösning för allt! Ull är en så vacker och naturlig produkt. Ull har uppskattats i århundraden som ett av de mest effektiva skydden mot värme och kyla. Tack vare den isolerande effekten håller du dina fötter svala på sommaren och varma på vintern, och detta också på ett snyggt sätt! Våra trendiga varma ullsockor för hela familjen är försedda med den igenkänningsbara SOXS-etiketten i olika färger. SOXS är snyggt, funktionellt och hållbart!

Den ekologiska Nya Zeeländska ullen erhålls på ett mycket djurvänligt sätt: fåren behandlas med omsorg och kärlek. Efter det ser SOXS.CO till att alla tillverkningsprocesser är helt rättvisa. Detta innebär att vi betalar anständiga löner och har normal arbetstid, vi använder självklart aldrig barnarbete. Vill du veta hur våra strumpor produceras? Kolla in vår produktionsvideo här. Hela tillverkningsprocessen sker i Europa. Sista handen vid tillverkningen sker i Nederländerna. Inte bara SOXS själva, utan även förpackningen har beaktats. Vi använder ansvarsfulla material i största möjliga mån.

Köp dina sockar idag.