150x120_D4Y Design for yoga

Mala_Bohemia recycled

Pris:
699 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2107695
Typ:
Mala _Bohemia
Kommentar till butiken:
Slut i lager
108 stenar för meditation eller endast som ett underbart och snyggt halsband. Ett peacetecken med blommor som pärlor som är köpt på second hand och återskapat som ett mala som är handknutet med halvädelsten agat. One of a kind. PEACE.

Agat 
är en grundande sten som stärker vår självrespekt och självkänsla. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja.

Hänge
Det finns ingen historia eller bakgrund om material på detta hänge då det är köpt på second hand.

108 pärlor i ett mala
Nummer 108 är betydelsefullt av så många skäl. De 108 pärlor som en traditionell mala består av representerar universum (1), ingenting (0) och allt (8 eller oändlighet). Många väljer att recitera sitt mantra i sanskrit under mediation och inom Saksrit-alfabetet finns det 54 bokstäver där varje bokstav har en feminin och en maskulin version, vilket totalt blir 108. Vissa tror även att det finns 108 etapper på den mänskliga själens resa, att det finns 108 energilinjer som går till hjärtat och sanningen är att betydelsen av 108 pärlor på din mala är öppen för tolkning. 

Använd mala för meditation
Repetera ditt mantra högt eller tyst för varje pärla. Ett mantra fungerar oavsett om Du vet vad det betyder eller inte. Mantras är ett vetenskapligt språk som är relaterat till ditt innersta. När du upprepar samma mantra reagerar Hypothalamus, som reglerar hormoner i kroppen. Mantrat integrerar/förenar olika delar av hjärnan till en harmonisk helhet. Du kan också räkna ifrån 1 till 108.

Den större pärlan/mellandelen symboliserar målet.

Ta ordentligt hand om din mala då det är ett omsorgsfull skapat hantverk