D4Y_original_hemsida
Jeanette Sundin Jeanette Sundin

Jag älskar att vara kreativ och att skapa. Jag knyter bland annat mala och gör armband och har gjort sedan jag upptäckte yoga. En träningsform som gör att jag mår bra och kan slappna av i vardagen. Yoga har blivit en del av mitt liv i form av smycken, musiken, lugnet, kläderna, andning och framför allt rörelserna. Allt detta gör mig till en lyckligare människa på olika sätt men tillsammans blir det magsiskt. 

Att knyta mala är en typ av terapi för mig. En vardaglig meditation, räkna, välja stenar, tofsar och se den vackra kombinationen. Jag njuter av att tillverka mina mala och jag skapar endast smycken som jag själv vill bära eller ha i min närhet. Alla smycken är unika, precis som du. Jag ser mala som ett halsband, ett meditationssmycke men även som en detalj i min vardag. Ett av mina mala hänger på min sänggavel, den ger mig styrka inför dagens utmaningar. 

En annan form som jag älskar är peacemärket, både det den står för men också formen. Jag önskar fred för alla, i vardagen, i världen, i familjen, på jobbet...låt oss vara sams, peace.

Peace & Yoga, det bästa av två världar

Gör mina smycken under namnet "Design for Yoga"

Följ mig gärna på social media nedan.

Instagram: #designforyoga
Facebook: https://www.facebook.com/designforyoga/

//Jeanette Sundin

Vad är ett mala?
En mala är ett radband bestående av 108 pärlor som traditionellt används som hjälpmedel vid meditation. Talet 108 anses vara heligt då den mänskliga kroppen, enligt de flera tusen år gamla skrifter. Om man upprepar ett mantra 108 gånger under en meditation berör man energimässigt alla de 108 viktiga radierna. Då det kan vara svårt att hålla koll på räkningen används malas som hjälpmedel och samtidigt som man upprepar ett mantra och andas tar man en pärla i taget mellan fingrarna tills man har upprepat mantrat 108 gånger och gått igenom samtliga pärlor.