150x120_D4Y Design for yoga

Jonas Kihlman

Jonas Kihlman Jonas Kihlman

Författare Jonas Kihlman
Kort och koncist beskriver detta Jonas Kihlman och hans författande. Jonas som aldrig hade läst en bok började plötsligt läsa när hans förstfödde dotter Amanda dog, 11 månader gammal i en hjärtsjukdom, det blev en typ av terapi i all sorg. Jonas Insåg efter att ha lästa ett par böcker att
"det där kan jag göra bättre själv",
säger Jonas och ler.  Sagt och gjort 400 sidor senare var hans första bok, en pusseldeckare på pränt. Men helt nöjd kände sig Jonas inte, han ville skriva om något som har betydelse, något som kunde skapa debatt. Ett teveprogram, en tanke, en idé. Mördare utan mord började ta form. Historien utspelar sig i Sigtuna med omnejd, då detta är hans egen hemmaplan och en underbart historisk miljö att skriva om. Behöver man ett förlag eller kan jag nå ut ändå, är jag min bäste dräng på riktigt, är tankar som snurrat i huvudet sedan manuskriptet blev klart.

"Mördare utan mord", är den första boken i en triologi. "Kontrollanten" kom ut hösten 2017 lagom till bokmässan i Göteborg där Jonas stod för första gången 2017. Och nu har den tredje och sista delen av trilogin kommit "Attentatorn", lagom till Bokmässan 2018.

Följ gärna Författare Jonas Kihlman på Facebook eller på Instagram
Facebook: https://www.facebook.com/forfattarejonaskihlman
Instagram: https://www.instagram.com/forfattare.jonas.kihlman/
.

Boka föreläsning
Jonas kommer gärna till ditt företag,  skola, förening eller bokcirkel etc  och håller ett föredrag om att nå sina drömmar eller om sitt författarskap. Kontakta Jonas för offert.

Bok nr 1 i trilogin "Mördare utan mord"

Bok nr 2 i trilogin "Kontrollanten"

Bok nr 3 i trilogin "Attentatorn"

Nu är trilogin klar. Ljudboken förväntas under vintern 2018.