150x120_D4Y Design for yoga

Jonas och Jeanette, vi är ett par som älskar varandra och älskar att vara kreativa. Jonas är författaren och tecknaren medan Jeanette är fotografen och smyckestillverkaren. Vi ser alltid till att göra något på vår fritid som vi älskar och drömmer om. 

Jonas största dröm är att bli utgiven av ett förlag och Jeanette vill att hennes smycken ska säljas på många ställen där de förtjänar att säljas.

Jonas och Jeanette tar en morgonYOGA

D4Y, vad står det för?

Namnet D4Y är en samlings-förkortning för både Jonas och Jeanettes tillverkning. När det gäller smycken så står D4Y för "Design for yoga" och när det gäller Jonas författande så står D4Y "Dedicated for you" men allt du behöver komma ihåg är D4Y

 

PERSONUPPGIFTER

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation), när den ersätter Personuppgiftslagen den 25 maj 2018. Personuppgifterna används uteslutande för att vi som säljare ska kunna fullgöra vårt åtagande att leverera varorna till dig, och för att följa upp kvaliteten på vår tjänst.

Vi lämnar aldrig ut sparade uppgifter till någon annan part. Dina personuppgifter lagras i vårt webbutikssystem och i vårt ekonomisystem. I webbutikens kunddatabas sparas personuppgifter för fakturauppgiftshistorik i sju (7) år, i enlighet bokföringslagen.

Du har enligt GDPR rätt att få ta del av vilka uppgifter som finns lagrade. Du har även rätt att begära att uppgifterna rättas om de är felaktiga, eller att de ska tas bort. I alla dessa fall ber vi dig skicka ett e-post till jeanettesundin@outlook.com.