150x120_D4Y Design for yoga

Byten och Returer
Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet.  Varan måste returneras i oförändrat skick och i originalförpackning (om det finns sådan).

- Du som kund står själv för returfrakten vid återköp. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. 

Tack för förståelsen och hoppas att det inte bidrar till allt för mycket besvär för dig.

- Vi returnerar pengarna när vi fått returen. Det kan ta olika lång tid att få pengarna beroende på betalsätt. Vid betalning med Swish behöver vi få bankkontonummer för att returnera pengarna.

Behöver du hjälp eller mer information kontaktar du oss jeanettesundin@outlook.com  så hjälper vi dig på bästa sätt.

Returadress:
Handelsbolag D4Y Kihlman & Sundin
Sankt Görans gränd 3 E
193 31 Sigtuna

Personuppgifter
Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation), när den ersätter Personuppgiftslagen den 25 maj 2018. Personuppgifterna används uteslutande för att vi som säljare ska kunna fullgöra vårt åtagande att leverera varorna till dig, och för att följa upp kvaliteten på vår tjänst.

Vi lämnar aldrig ut sparade uppgifter till någon annan part. Dina personuppgifter lagras i vårt webbutikssystem och i vårt ekonomisystem. I webbutikens kunddatabas sparas personuppgifter för fakturauppgiftshistorik i sju (7) år, i enlighet bokföringslagen.

Du har enligt GDPR rätt att få ta del av vilka uppgifter som finns lagrade. Du har även rätt att begära att uppgifterna rättas om de är felaktiga, eller att de ska tas bort. I alla dessa fall ber vi dig skicka ett e-post till jeanettesundin@outlook.com.