150x120_D4Y Design for yoga

Mala Körsbärsfärgad Jaspis med tofs

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2167709
Typ:
Mala körsbärsfärgad jaspis med tofs
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
108 stenar för meditation eller endast som ett underbart halsband. 

Jaspis 
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Tofs
Tofsen har flera betydelser. Det representerar vår förbindelse med det spirituella, det gudomliga och till varandra. Den representerar enighet och helhet.

108 pärlor i ett mala
Nummer 108 är betydelsefullt av så många skäl. De 108 pärlor som en traditionell mala består av representerar universum (1), ingenting (0) och allt (8 eller oändlighet). Många väljer att recitera sitt mantra i sanskrit under mediation och inom Saksrit-alfabetet finns det 54 bokstäver där varje bokstav har en feminin och en maskulin version, vilket totalt blir 108. Vissa tror även att det finns 108 etapper på den mänskliga själens resa, att det finns 108 energilinjer som går till hjärtat och sanningen är att betydelsen av 108 pärlor på din mala är öppen för tolkning. 

Använd mala för meditation
Repetera ditt mantra högt eller tyst för varje pärla. Ett mantra fungerar oavsett om Du vet vad det betyder eller inte. Mantras är ett vetenskapligt språk som är relaterat till ditt innersta. När du upprepar samma mantra reagerar Hypothalamus, som reglerar hormoner i kroppen. Mantrat integrerar/förenar olika delar av hjärnan till en harmonisk helhet. Du kan också räkna ifrån 1 till 108.

Den större pärlan/mellandelen symboliserar målet.

Ta ordentligt hand om din mala då det är ett omsorgsfull skapat hantverk