150x120_D4Y Design for yoga

Mala Moder Jord/Gudinna

Pris:
699 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2107549
Typ:
Mala Moder Jord
Kommentar till butiken:
Slutsåld
108 stenar för meditation eller endast som ett underbart halsband. En gudinna/Moderjord som hänge. Alla halsband är unika.

Jaspis 
påverkar baschakrat och ger dig balans, stillhet och trygghet i vardagen. Den skyddar oss vid resor och motverkar negativitet i vår omgivning. Jaspis påminner oss om att vi inte finns bara för vår egen skull.

Moder Jord/Gudinna
En hänge med en kvinnokropp i grön patina. 50x20 mm.

108 pärlor i ett mala
Nummer 108 är betydelsefullt av så många skäl. De 108 pärlor som en traditionell mala består av representerar universum (1), ingenting (0) och allt (8 eller oändlighet). Många väljer att recitera sitt mantra i sanskrit under mediation och inom Saksrit-alfabetet finns det 54 bokstäver där varje bokstav har en feminin och en maskulin version, vilket totalt blir 108. Vissa tror även att det finns 108 etapper på den mänskliga själens resa, att det finns 108 energilinjer som går till hjärtat och sanningen är att betydelsen av 108 pärlor på din mala är öppen för tolkning. 

Använd mala för meditation
Repetera ditt mantra högt eller tyst för varje pärla. Ett mantra fungerar oavsett om Du vet vad det betyder eller inte. Mantras är ett vetenskapligt språk som är relaterat till ditt innersta. När du upprepar samma mantra reagerar Hypothalamus, som reglerar hormoner i kroppen. Mantrat integrerar/förenar olika delar av hjärnan till en harmonisk helhet. Du kan också räkna ifrån 1 till 108.

Den större pärlan/mellandelen symboliserar målet.

Ta ordentligt hand om din mala då det är ett omsorgsfull skapat hantverk