150x120_D4Y Design for yoga

Mala Peace Jaspis

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2061063
Typ:
Mala Peace jaspis
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Brun jaspis 6 mm med hänge peace. 
108 stenar för meditation eller endast som ett underbart halsband. Ett peacehänge  i metall.

Jaspis
Inre vägledning, beskydd, lättare sinne och matsmältningsproblem.
Jaspis hjälper och skyddar under alla typer av andligt arbete. Den vägleder dig genom livet och håller dig på din rätta livsväg, den som är i samklang med din själs syfte. Stärker positiv energi och lättar sinnet från problem som tynger dig.

Den stärker immunförsvaret och hjälper till att rena de inre organen. Den lindrar illamående och matsmältningsbesvär och hjälper att lindra kroniska ledbesvär när den används över en längre tid. 

Chakra: Solar Plexus
Egenskap: Inre vägledning, beskydd, lättare sinne, matsmältningsproblem.

108 pärlor i ett mala
Nummer 108 är betydelsefullt av så många skäl. De 108 pärlor som en traditionell mala består av representerar universum (1), ingenting (0) och allt (8 eller oändlighet). Många väljer att recitera sitt mantra i sanskrit under mediation och inom Saksrit-alfabetet finns det 54 bokstäver där varje bokstav har en feminin och en maskulin version, vilket totalt blir 108. Vissa tror även att det finns 108 etapper på den mänskliga själens resa, att det finns 108 energilinjer som går till hjärtat och sanningen är att betydelsen av 108 pärlor på din mala är öppen för tolkning. 

Använd mala för meditation
Repetera ditt mantra högt eller tyst för varje pärla. Ett mantra fungerar oavsett om Du vet vad det betyder eller inte. Mantras är ett vetenskapligt språk som är relaterat till ditt innersta. När du upprepar samma mantra reagerar Hypothalamus, som reglerar hormoner i kroppen. Mantrat integrerar/förenar olika delar av hjärnan till en harmonisk helhet. Du kan också räkna ifrån 1 till 108.

Ta ordentligt hand om din mala då det är ett omsorgsfull skapat hantverk