150x120_D4Y Design for yoga

SOXS Mellan modell gråa Jet Black label

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2098901
Antal:
Kommentar till butiken:
Den stickfria raggsockan som kan användas sommar som vinter. Passar både män, kvinnor, ung som gammal. Det är alltid populärt och inne med raggsockar till olika tillfällen.
 
 
Säg farväl till tråkiga strumpor!
Många människor förknippar 100% ullstrumpor med bästa möjliga kvalitet. Å andra sidan är det klokare att köpa ullstrumpor med polyamid. Det är ju polyamiden i våra SOXS som säkerställer den vackra stabiliteten och den långa livslängden! SOXS är tillverkade av en idealisk kombination av ull (60%) och polyamid (40%), så att de inte slits ut snabbt och du behåller alla fördelar med ull!
 
Fördelar med SOXS.
SOXS är elastiska, detta innebär att de behåller sin passform utan att glida ner för benen och ut från fötterna. Gäller givetvis även efter att de har tvättats men det finns fler fördelar. Vår ull som vi får från Nya Zeeland är av otroligt hög kvalitet. Den reglerar värmen, andas och är antibakteriell vilket förhindrar dålig lukt. Att det också är det bästa materialet mot kyla är ju sedan gammalt! 
 
Hur vårdar jag ull?
Tvätta för längst hållbarhet ull för hand men det går alldeles utmärkt att köra dom i tvättmaskinen (30⁰ Ullprogram). Det finns särskilt tvättmedel för ylle som förlänger livslängden på ullens funktion! Kör aldrig dina SOXS i torktumlaren då det finns risk att det krymper dramatiskt. Läs gärna om våra tvättråd.
 
SOXS är djurvänliga!
Självklart produceras SOXS i enlighet med IWTO principer för fårens välbefinnande!
Den ekologiska Nya Zeeländska ullen erhålls på ett mycket djurvänligt sätt: fåren behandlas med omsorg och kärlek. Efter det ser SOXS.CO till att alla tillverkningsprocesser är helt rättvisa. Detta innebär att vi betalar anständiga löner och har normal arbetstid, vi använder självklart aldrig barnarbete. Vill du veta hur våra strumpor produceras? Kolla in vår produktionsvideo här. Hela tillverkningsprocessen sker i Europa. Sista handen vid tillverkningen sker i Nederländerna. Inte bara våra SOXS, utan även förpackningen har beaktats. Vi använder ansvarsfulla material i största möjliga mån.